در پنجمین روز دهه مبارک فجر و با حضور علیرضا رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت خط تولید موتور و مجموعه برف پاک کن خودروی تارا مورد افتتاح قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از شاتا، با بهره برداری خط تولید موتور و مجموعه برف پاکن خودروی تارا که با سرمایهگذاری بالغ بر ۱.۵ میلیون دلار برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی شده است.
این واحد با تعمیق ساخت داخل و خودکفایی بالای ۹۰ درصد تولیدات خود را به بازار عرضه خواهد نمود.
محصولات تولیدی این خط در شرکت اتحاد با طراحی کاملا ایرانی و با قیمت تمام شده یک پنجم نوع وارداتی خواهد بود و کیفیت محصولات قابل رقابت با نوع فرانسوی هستند.
سایپا در خودروهای تجاری پروژههای بزرگ و ملی دارد/ به زودی وانت جدید سه محوره سایپا رونمایی خواهد شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سایپانیوز، سید جواد سلیمانی در مراسم امضای تفاهم نامه تامین 1000 دستگاه اتوبوس درون شهری بین اتحادیه اتوبوسرانی شهری کشور و گروه خودروسازی سایپا، گفت: گروه خودروسازی سایپا در تولید خودرو تجاری رتبه اول کشور را دارد بدین جهت پتانسیل خوبی در نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی وجود دارد که وزارت کشور و سایر نهادها می توانند از آن بهره ببرند.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا اظهارداشت: تفاهم نامه تامین 1000 دستگاه اتوبوس درون شهری بین دو مجموعه سایپا است که 500 دستگاه آن قرار است توسط سایپا دیزل و 500 دستگاه دیگر توسط زامیاد تولید شود، اما قطعا ظرفیت مجموعه های یاد شده بیشتر از این است که در صورت سفارش وزارت کشور می توان در راستای تامین آن اقدامات لازم را انجام داد.
وی با اشاره به اینکه گروه خودروسازی سایپا توانایی این را دارد که اتوبوس های سفارش داده شده را در سه مدل دیزلی، گازسوز و برقی تامین کند، گفت: محصولات گروه خودروسازی سایپا مطابق با استانداردهای جاری کشور و ضوابط محیط زیست است.
سلیمانی تصریح کرد: برنامه ریزی ما این است که تا سه ماه آینده حداقل 20 درصد سفارش کلی را به وزارت کشور تحویل دهیم تا بتوان در مسیر نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور گام برداشت.
وی با بیان اینکه گروه خودروسازی سایپا در خودروهای تجاری پروژه های بزرگ و ملی دارد، گفت: به زودی وانت جدید سه محوره سایپا رونمایی خواهد شد و این آمادگی وجود دارد که به درخواست تمام ارگان ها در راستای نوسازی وتامین ناوگان پاسخ دهیم.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا افزود: این گروه خودروسازی (سایپا دیزل، زامیاد و ایرانکاوه) سالانه ظرفیت تولید 3 هزار دستگاه اتوبوس را دارد از این رو وزارت کشور می تواند سهم سایپا را در نوسازی ناوگان فرسوده حمل و نقل عمومی افزایش دهد.
قطعهسازان در صف دریافت ارز حاصل از صنایع معدنی هستند
چندی پیش سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت دستوری مبنی بر تشکیل کمیته تخصیص ارز قطعهسازان را صادر کرد تا ارز حاصل از صادرات صنایع معدنی محلی برای تامین نیاز ارزی این گروه از صنعتگران باشد. در حال حاضر با صادر شدن این دستور، یک عضو انجمن قطعهسازان و سازندگان مجموعههای خودروی کشور به خبرنگار «قطعه نیوز» گفت که کمبود ارز در کشور وجود دارد و قطعهسازان برای تحویل ارز مورد نیاز خود در صف هستند.
محمد شهپری عنوان کرد: نمیتوانیم بگوییم با تخصیص ارز حاصل از صادرات صنایع معدنی، مشکل ارزی قطعهسازان حل شده است اما بانک مرکزی به نوبت در حال پرداخت ارز مورد نیاز قطعهسازان است
وی افزود: اینکه انتظار داشته باشیم امروز برای دریافت ارز ثبتنام کنیم و فردا بانک مرکزی آن را تخصیص بدهد، این طور نیست. صفی تشکیل شده است و بانک مرکزی به روال در حال پرداخت است.
وی تصریح کرد: کافی بودن میزان ارز تخصیص یافته به قطعهسازان، بستگی به عمق ساخت داخل هر قطعهساز دارد، بعضی قطعهسازان عمق داخلی سازی بالایی دارند اما بعضی دیگر که نیاز به واردات و ارزبری دارند، ممکن است با چالش روبه رو شوند.
وی ادامه داد: در حالت کلی در حال حاضر شرایط ارزی وضعیت مناسبی ندارد اما با این حال مقداری از ارز صادراتی تخصیص یافته، به قطعهسازان پرداخت شده است. ایمیدرو نیز مقداری ارز مس و فولاد را به قطعهسازان پرداخت کرده است.
وی با بیان اینکه همواره مقداری نگرانی برای همه فعالان صنعت قطعه در زمینه تامین ارز وجود دارد، اظهار کرد: در پی قطع تخصیص ارز به قطعهسازان که از اسفندماه سال گذشته اتفاق افتاد، ارز حاصل از صادرات و ارز اشخاص جایگزین آن شد و قطعهسازان به سوی صادرکنندگان هدایت شدند.
این فعال صنعت قطعهسازی عنوان کرد: بعضی از شرکتهای صادرکننده مانند ایمیدرو وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند و صادرات مس و فولاد دارند و بعضی از شرکتها هم خصوصی هستند و محصولاتی مانند زعفران، پسته، خشکبار و… صادر میکنند.
شهپری افزود: ارز موجود در بانک مرکزی بسیار محدود است و صفی طولانی برای دریافت ارز وجود دارد. الان بانک مرکزی هم برای صادرات کالا و هم برای ورود ارز با مشکل روبهرو است.
وی با بیان اینکه پیش از این ارز عمدتا از طریق فروش نفت به دست میآمد، گفت: اکنون وضعیت فروش نفت مناسب نیست. بانک مرکزی هم اعلام کرد که ۲۰ میلیارد دلار از ارز صادراتی هنوز به کشور برنگشته است، بنابراین سیستم عرضه و تقاضا به هم خورده است، این در حالی است که واحدهای تولیدی باید کار کنند و به ارز نیاز دارند.
استقرار نرم افزار مديريت يكپارچه منابع (ERP)
تيم نرم افزاري واحد سيستمهاي شركت اتحاد موتور در همكاري با شركت نرم افزاري آويد سامانه رايمون در طول يك پروژه مشترك چند ساله موفق به توليد نرم افزار مديرت منابع سازماني تحت وب شدند كه هم اكنون مدتي است كه هم در شركت اتحاد موتور و هم ساير شركتهاي گروه اتحاد استقرار يافته و در حال استفاده كاربران ميباشد. آدرس سايت شركت آويد سامانه رايمون :
www.raymoncompany.com
بازديد مدير عامل محترم سازه گستر از شركت اتحاد موتور
هم زمان با روزهاي آغازين ماه مبارك رمضان جناب آقاي مهندس نجفيان، مدير عامل محترم سازه گستر و تيم همراه از شركت اتحاد موتور بازدبد بعمل آوردند. در اين بازديد، مدير عامل محترم سازه گستر ضمن آشنائي بيشتر با توانمنديهاي توليدي و فني و آزمايشگاهي شركت اتحاد موتور و تقدير از زحمات پرسنل و مديران اين سازمان در راستاي بهبود كيفي و كمي محصولات، بر ضرورت استفاه از كالاي با كيفيت داخلي در عرصه صنايع خودروسازي تاكيد نهادند.